Maus Stixx Pro

artikelnummer 11489

MAUS Stixx Pro är en liten automatisk brandskyddsenhet som släcker branden innan den knappt har startat. När enheten känner av värme vid 180°C aktiveras enheten och skickar ut en helt ogiftig och miljövänlig kaliumbaserad aerosol (rök) i utrymmet och släcker elden.

Shop this product, Maus Stixx Pro
pris 795 kr/st
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-5 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Släcker branden innan den sprider sig till huset.

 

MAUS STIXX PRO ÄR EN AUTOMATISK BRANDSKYDDSENHET SOM SLÄCKER EL-BRANDEN INNAN DEN ENS STARTAT.

Med en monteringstid på 10 sekunder och med en storlek mindre än en överstrykningspenna skyddar den mot brand i minst 5 år.


Aktiveringstemperatur 180 °C. Inga kablar. Inget tryck. Inget underhåll. Ingen el. Inget komplicerat system.

MAUS Stixx Pro förhindrar branden från att sprida sig från elcentral till byggnad och räddar både liv och värden för miljoner. 

 

 

”Elcentraler vanligaste orsaken till
bränder i elinstallationer”

 

PÅ VINTERN INTRÄFFAR nästan dubbelt så många bränder jämfört med sommaren. Det tror Elsäkerhetsverket kan bero på att belastningen på elanläggningen ökar, och då ökar även risken för elbrand. Granskningen tyder på att det finns ett samband mellan ålder på elmateriel och bränder i fasta elinstallationer. Elmaterielens egenskaper försämras över tiden.

 

VARFÖR MAUS STIXX PRO?

HUS
- Bränder i elcentraler sker i ca 800 hem varje år. Där dåliga komponenter, blixtnedslag, glapp eller felkopplingar orsakar bränder som kan bränna ner hela hus och vara en potentiell livsfara för en familj.  Med MAUS Stixx Pro så släcker den elden när du sover och den sprids inte vidare till byggnaden. 

HUSVAGN / HUSBIL
- I husvagn eller husbil så har du utrymmen där det finns mycket el. Exempelvis vid E-block, gasolutrymmen och batteriutrymme. Med MAUS Stixx Pro så har du ett aktivt skydd som kan rädda semestern.

BÅT
- Den vanligaste orsaken till bränder i båtar är elfel. Placera MAUS Stixx Pro vid batteriet, i el-central eller annat mindre utrymme där det kan starta en brand. 
Här kommer några exempel på vart man placerar MAUS Stixx Pro.

 

 

 

Produktinformation

SKU:

11489

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner