Maus Xtin Klein

artikelnummer 11488

Framtidens brandsläckare är här! Världen minsta eldbekämpare får inte bara plats överallt utan släcker även bränder med något så innovativt som kaliumbaserad rök. Det innebär stora besparingar i tid och pengar om det skulle börja brinna i hem, bil, båt eller på arbetsplatsen. Förstör inte med pulver eller skum i onödan. Kom ihåg att alltid använda MAUS först. MAUS Xtin Klein vann Innovationspriset på Secours Expo 2021 i Frankrike. Certifierad av RINA, BAM samt CE-märkt. Holy Smoke!™

Shop this product, Maus Xtin Klein
pris 1290 kr/st
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-5 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Saneringsfri, liten & extremt kraftfull.

 

PORTABEL & LÄTT

När ett brandskydd är mindre än en pepparkvarn och väger som en halvliter mjölk då blir det automatiskt extremt tillgängligt. Tillgänglighet är den viktigaste egenskapen ett portabelt brandskydd ska ha.

 

SNABB & KRAFTFULL

Röken skickas ut imponerande 3 meter i 9 sekunder. Tillräckligt med tid och kraft för att bekämpa vilken sorts mindre brand som helst. Inom en armslängd så kan du bekämpa vilken brand som helst - snabbt.

 

UNDERHÅLLSFRI

Enheten förlitar sig inte på tryck som en konventionell brandsläckare gör. MAUS fungerar till 100% varje gång! Inga årliga kontroller behövs. Den kommer att fungera till 100% under de 5 åren som garantin gäller.

 

 

Produktinformation

SKU:

11488

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner