Köpvillkor

 

För oss på Nordpumpar är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp. Därför vill vi erbjuda våra kunder så bra villkor som möjligt. Det ska vara enkelt och bekvämt att handla på Nordpumpar.

Du hittar information via menyn. Där kan du exempelvis läsa på om våra garantier, betalningsalternativ och leveransvillkor. Du hittar också information om hur du går till väga om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med ditt inköp.

Ett tryggt köp

Vi tycker att det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Våra certifieringar visar att Nordpumpar är ett företag som du verkligen kan lita på och att våra villkor gäller.

» Våra certifieringar

 

Bra garantier

Hos oss får du också bra garantier på ditt inköp. En lång garanti ger trygghet en längre tid. Hur lång garanti vi kan erbjuda beror på vilket varumärke det rör sig om.

» Våra garantier

Möjlighet att utnyttja ROT-avdraget

När du beställer installation via oss har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Med hjälp av ROT-avdraget kan du få ned priset på din installation. Att utnyttja ROT-avdraget är både enkelt och smidigt. Nordpumpar ansöker om ROT-avdraget för dig och du betalar mindre redan från början. Det enda vi behöver är ditt personnummer och fastighetsbeteckningen.

» ROT-avdrag

Viktigt för dig som inte köper installation av oss

Den nya F-gasförordningen (517/14) förbjuder försäljning av de flesta typer värmepumpar om det inte kan "[...] bevisas att installationen ska utföras av ett företag som är certifierat [...].

Om du inte beställer installation utav oss, måste du därför meddela certifikatnummer, för den som ska installera din värmepump. Och innan vi har fått certifikatnummer kommer vi inte att leverera produkten till dig.