Priset är nedsatt med -30%

IGLU Inuit 6

artikelnummer 11484

IGLU Inuit 6 luft-vatten värmepump IGLU® Inuit värmepumpar använder luft som överförs från en miljö till en annan för uppvärmning, kylning och produktion av varmvatten i hemmet. Även vid låga utomhustemperaturer extraheras värme från luften och riktas in i byggnaden. Kylning innebär en omvänd process - värmen som samlas inne i lokalen överförs till utomhusmiljön via en pump.

Shop this product, IGLU Inuit 6
rea pris 77699 kr/st
tidigare pris 111011 kr/st
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-5 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Den litauiska tillverkaren av värmepumpar, IGLU®, erbjuder lösningar för boende i privata och flerbostadshus samt industri- och offentliga anläggningar.

 

IGLU Inuit 6  inomhusdel + utomhusdel

 

IGLU® värmepumpar för uppvärmning, kylning och produktion av varmvatten har en robust och karakteristisk design - inga knappar på höljet, endast en upplyst IGLU®-logotyp som indikerar pumpens status. IGLU®-pumparna styrs via en mobilapplikation även där det inte finns internetanslutning; till detta har tillverkaren implementerat en lokal styrningsfunktion i värmepumparna.

 

En annan innovation är att alla IGLU® värmepumpar är anslutna till en fjärrserviceplattform, där pumpens drift ständigt övervakas och fel kan lösas utan fysisk närvaro av en reparatör.

Produktinformation

SKU:

11484

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner