Priset är nedsatt med -30%

IGLU Aleut 7 WT

artikelnummer 11474

Jordvärmepump IGLU Aleut 7 WT En högeffektiv geotermisk värmepump för uppvärmning, kylning (passiv och aktiv) samt varmvattenberedning. Alla IGLU® Aleut värmepumpar använder energi som ackumulerats i marken och omvandlar det till värme/kyla genom en vertikal eller horisontell underjordisk slinga. Detta säkerställer minimala kostnader och energiförluster. IGLU Aleut 7 kW värmepump är lämplig för enskilda hus och stugor med en yta på 70-160 kvadratmeter.

Shop this product, IGLU Aleut 7 WT
rea pris 110999 kr/st
tidigare pris 158647 kr/st
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-5 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

IGLU Aleut 7 WT är en högeffektiv jordvärmepump som kan användas för uppvärmning, kyla (passiv och aktiv) samt varmvattenberedning. Den har en kapacitet på 7 kW och är lämplig för individuella hus och stugor med en yta på 70-160 kvadratmeter.

 

Denna geotermiska värmepump från IGLU är tillverkad i Litauen och använder gratisenergi som lagras under jorden, vilket ger minimala uppvärmnings- och kylkostnader. Dessutom bidrar geotermiska värmepumpar till minskningen av CO2-utsläpp, skyddar miljön och är det bästa valet för självständig uppvärmning och kylning idag.

 

IGLU Aleut-serien består av innovativa och pålitliga jordvärmepumpar med extremt hög effektivitet även vid mycket låga utomhustemperaturer. Denna modell är utrustad med en vattenberedare på 200 liter och har en ljudnivå på 42 dB (inomhusenhet). Dessutom har den en intuitiv användargränssnitt på flera språk, fjärrkontroll och övervakning, möjlighet att lägga till en väggmonterad värmepumpsstyrning och elektronisk agentinjektion. Andra fördelar inkluderar den senaste generationen av cirkulationspumpar, scrollkompressorer, plattvärmeväxlare och realtidsrapporter om producerad och använd energi. Menyspråk som stöds är EN.

 

Fördelar med IGLU® Aleut jordvärmepumpar:

  • Intuitiv användargränssnitt på engelska
  • Fjärrkontroll och övervakning
  • Komfortkontroll via användarvänlig och lättanvänd app
  • Realtidsrapporter om producerad och använd energi
  • Möjlighet att lägga till en väggmonterad värmepumpskontroll
  • Den senaste generationen av cirkulationspumpar
  • Scrollkompressorer
  • Platta värmeväxlare
  • Integrerad vattenberedningstank (endast i WT-modeller)
  • Möjlighet att lägga till en extern vattenberedningstank.

Produktinformation

SKU:

11474

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner